Attention, le JavaScript est désactivé et vous ne pourrez bénéficier de toutes les fonctionnalités de cette page.

Dueli

Titre en français : Le duel
Auteur : Tufa, Agron

albanais

Nombre de pages : 184
Dimensions : 14.5 x 22 cm
Éditeur : Onufri
Date d'édition : 2016

prix TTC :
17,95 €
Réf.9789928435460


Marrëdhënia midis persekutorit, viktimës dhe mbrojtësit të saj (dalëzotësit) është shumë e ndërlikuar. Sidoqoftë, në letërsinë klasike ndeshim një skemë estetike tepër të konsumuar dhe të ngurtë të këtyre marrëdhënieve.